Monday, November 10, 2014

Pengedar Shaklee Kuala Selangor : DHA untuk ibu mengandung

Salam semua pembaca tuahdina,

Bulan ini promo best shaklee tawarkan... produk yang orang kata SATU UTK SEMUA...

dah tentu2 Omega Guard... Omega ni adalah minyak ikan Omega-3.. Bezanya dengan minyak ikan jenama lain adalah sumber asas omega guard... Omega Guard ini berasal daripada ikan laut dalam...

Apa kata Shaklee tentang Omega Guard di web rasminya....

"Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.
Shaklee OmegaGuard ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuardmembekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit."


Tu dia.... Omega 3 daripada ikan laut dalam... mmg terbaikkkkkkkkk... (y) 
Ikan laut dalam ni jenis mampu mempertahankan suhu tubuh dengan kandungan lemak yang tetap cair pada suhu laut dalam yang mana suhunya sangat rendah. 

Arkib... cerita dalam FB yang pernah saya... Cam kelakar je nak dok eskimo.. hehe.. gara2 baca info Omega di web Dr Norman la ni...
Antara kandungan yang ada di dalam blog itu adalah sejarah Omega-3, Apa itu Omega-3?, dan bukti saintifik kebaikan omega 3 dengan kesihatan jantung, 

video

 baca dah kisah eskimo tu?? BTW omega Guard Shaklee diekstrak daripada ikan laut sejuk di perairan negara Jepun
PROMO BULAN INI... SELAIN TWIN PACK NI..... KITA OFFER BUY 6 FREE 1...
AMCAM??

***************************
Hubungi saya: 
Noor Aziana Mohd Salleh
Shaklee Independent Distributor 
 Shaklee ID - 908133
 Email: nooraziana.mohdsalleh@gmail.com 
SMS/Whatsapp: 012 3687395
COD: Ijok-Damansara-Shah Alam dan kawasan-kawasan berhampiran



0 comments:

Post a Comment